Sunday, 28 August 2011

Balik Kampung!!!


Assalammualaikum...herm..pejam celik,pejam celik...dah tinggal sehari lagi puasa...yes!! Tinggal beberapa jam je lagi nak raya..(hurm! umum pun belum lagi,lebih2 la plak..)hikhikhikhik..

Ermm..cerita fasal raya ni..korang dah beli tiket bas ke..dah kemas ke apa yang patut nak dibawa balik kampung???

Hermm..ni mesti ada yang belum kemas lagi ni...apple sendiri pun belum kemas lagi..hehe..

Esok apple nak balik kampung dah dengan family apple..nenek apple kat kampung tu dah tunggu tu..tak sabar nak jumpa dengan cucu kesayangan dia yang comel molek nie..hikhik(perasan je lebih)

Ha..sapa2 yang balik kampung esok tu...suruh la parents kita tu drive elok2..jangan laju2..BAHAYA..ingatlah keluarga tersayang...
Yang naik bas pulak,suruh la pacik tu drive elok2..Ingatlah penumpang yang tersayang yew..hehe..

Oklaaa..nampaknye sampai disini jew la dapat apple taip...apa2 pun..Terima kasih diucapkan kepada sapa2 yang baca entri apple ni..okkk..Take Care..

Sekian Wassalam

: Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin : 

2 comments:

Ini Kisah Tia said...

heheh ! sekarang memang dah raya pun :)
SELAMAT HARI RAYA ..

Apple Pearl said...

hehe..iye..dah raya pun..Selamat Hari Raya Jugak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...