Sunday, 9 October 2011

Bisuk last paper sudah|SPEAKING MUET START

Assalamualaikum



Hai semua..wah,besok apple tinggal ambil 2 paper jak lagi..hehe..lepas tu habis la sudah..tapi,apple kan ada tertinggal paper lagi..time yang apple sakit ari tu..ada jugak tu apple post entry apple yang ini..hehe..

Ndak apa bah..bulih juga tu ambil balik nanti..hehe..Tapi,lepas jak abis trial nanti,start pula lagi speaking MUET..apple punya speaking 13hb Oct 2011 ni..tekena ari khamis buh...areiiii...mau prectice ni banyak2 cakap omputih..haha..ala..janji becakap bah..kan aman?

Dei,taminta puji la ni nanti becakap BI..huahuahua..bei,padahal di dalam hati..HANYA TUHAN SAHAJA YANG TAHU..haha...memang bagagar habis la nieee...waaaaa

Tapi ndak apa..apple akan practice tips2 yang Teacher apple bagi tuuuu...

Anggap jak tiada tu examiners..n wat slamber badak jakkk..okey!
wah..bulih kaitoooooooo... ...arrrrr..never mind larrr..i pasti boleh...cili lada,kau ada??muhehe...apa2 pun,kmu orang doakan apple ya semoga hadapi tu SPEAKING MUET dengan tenang..^^okeylarrr...apple mau makan dulu ni ..sebelum pigi ulangkaji..heheh...

TAMAT POST VERSI SABAH

SEKIAN WASSALAM

2 comments:

Ini Kisah Tia said...

bhaaa , terai syak .. buley waitooo .. chaiyok2 .. heheh ..

Keajaiban Akan Berlaku

Apple Pearl said...

wah..ckp sabah bah jg c tia..hikhik..anwy tq Miss Tia..(ceh,minta puji btul c apple ni..wkaka)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...