Wednesday, 26 October 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!


(click)

Hye semua..jom join segmen ni..mungkin ni la yang terakhir kalinya apple ikut segmen..sebab lepas nie dah tak boleh dah..exam dah nak dekat..so jom join ramai2...yahooo...

ok.jom baca tentang apple kat bawah ni erk..muehehe..

  • Nama apple(bukan nama sebenar) just panggil apple je lar erk..hehe
  • Kini berumur 19 tahun..(dah nak dewasa nie..bleh kawin dah..muehehe)
  • Apple adalah anak yang kedua dpd 5orang adk beradik
  • Still studay..
  • Berasala dari Sabah
  • Makanan yang digemari adalah mee basah goreng
  • Minuman plak Jus TembikaiMini Gifs
  • Apple adalah seorang yang baik,(ceh..yeke..muehehe)rajin(Sikit2 la..:p),adakalanya otak ini kadangkala gila2 bila bertemu dengan konco2nya..haha
  • Apple buat blog ni just untuk suka2 jer..n ni sebagai diary apple:)
  • Sapa yang suruh bt blog???takde sapa2,apple sendiri yang ingin menceburi ke dunia blog ini..
  • okey sekian terima kasihc83.gif
  • Sekarang giliran korang plak yg bercerita ya..Mini Gifs

Nak join,klik je erk kat atas tu ok^^

Sekian Wassalam

9 comments:

aien_sunflowerz said...

nice blog :)
salam blogger..
segmen yg sama..

http://aientetra.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html cpt join..smpai pukul 4 ptg ni jew .. :)

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

WaniZakaria said...

warna-warni blog.done following your blog. (: salam perkenalan. :)

yana sopian said...

hai apple..
cik yana coming n da follow pown..
rerajin laa comment kt blog cik yana yee.. :)

wanie wonek said...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

k.marina datang serbu sini dari segmen lyssa..salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...