Sunday, 27 November 2011

Aku Terpilih??




Assalamualaikum

Yeyy3..yuhu..apple datang ni bawa berita gumbira....erm,korang nampakkah gambar di atas tuu
(mestilar nampak bah,ingat orang buta ka??hikhikhik)

Ok,yang diatas tu bukannya gambar biasa tau..bukan wallpaper untuk telefon or apa2 ja la.Sebenarnya gambar yang korang sangka tu,tu sijil yang apple dapat daripada contest ni ..

Apple dapat penghargaan dari Kak Cci sebab ikut contest tu and then yang terpilih je tau yang dapat..salah satu diantaranya ialah apple..doodle apple takla cantik mana pun compare yang lain..apple just suka2 ja mau buat and tak terlintas pun di fikiran bahawa apple terpilih..(ayat skema yer..ehehe..ok apa??)

Korang nak tengok doodle apple tu,klik je kat SINI ..kalau tak nak tak pe..tidak dipaksa jua..

Ok la,apple tak tau nak type apa sudah???so,apple meminta izin untuk mengundur diri dulu ya..

Sekian Wassalam

3 comments:

ABU said...

wah good luck ya..

Kancil 8349 said...

tahniah daripada kancil...bestnya...

Apple Pearl said...

Hehe..makasih Encik Kancil :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...