Monday, 30 January 2012

Betul Ke Orang Zaman Sekarang Macam Ni??



Hye3..okey,tak semua orang macam kat gambar tuu..ada segelintir orang macam tuu..apple pun hairan,kenapala ada manusia yang tak ada hati dan perut tuu..(errr..hati??perut??dorang mmg ada..tu cuma peribahasa yaww..maksudnya tak ada belas kasihanla...)eh,orang tau jg laaa..tak payahla nak explain2..lalala..so,apa komen korang tentang orang2 seperti itu??agaknya kalau terkena ngan family dorang,adakah respon yang mereka beri itu sama seperti di atas ini??<<tetiba ada anak ayam plak..

4 comments:

syasyajohan said...

haa,kan,kan,memang rimaslah tengok kalau ada orang fanatic sangat tengok idol kena singkir ke apa.tapi yang lain buat dunno je

Apple Pearl said...

@ syasyajohan : ya3,betull tu..hairan3..sggup nak kuar air mata plakkan..hikhik

Izz Faizah said...

itulah..keras sgt kot hati sstengah org yg cmni...tgok cite korea boleh plak meleleh kan...hahaha :)

Apple Pearl said...

@ Izz Faizah : mungkin kot..hikhik..a'ah la..kalau nengok korea sampai sebaldi pulak air mata kuar kn..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...