Friday, 27 January 2012

ish2..teruknya manusia seperti ini..


Haa..dah baca!!!janganla kita beli lagi barangan yang berjenama seperti diatas ini..:)

Sekian Wassalam

13 comments:

Muslihah Mohd Razali said...

Apple, i don't think this news is true.. kat mana awk dpt? Media kat Malaysia ni x leh nk percaya sgt kdg2.

Apple Pearl said...

@ Muslihah Mohd Razali : Apple dapat dari FB..dah tersebar kat fb ni..apple pun tak pastila jg..

Izz Faizah said...

izz pun dpt baca dr fb gak...trus ckp kat mak jgn beli seri murni ngan tepung cap sauh tu...mak izz sndiri pelik..izz ckp baik kte hindar drpd guna wlaupun berita tu tak tahu betul ke tak..:) thank u..:)

Santri T.P.I.N.I said...

tentang ni ada yg ckap cuma kabar angin sahaja.. tak tahulah betul ke tak...

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih sebab sudi singgah ke blog saya. memang betul selama ni dlm tefon ada gmbr anak2 je, gmbr mak takde pun. tiap2 minggu memang sy selalu balik jumpa dgn arwah mak tapi tak terlintas pun nak ambil gmbr mak ke, video mak ke masa tu... terkilan betul rasanya....

Muslihah Mohd Razali said...

ooo, kt FB. hmm, hati2 ye len kali sebar berita.. sy ada la jugak search2 pasal benda ni, dan rupa2nya, ade orang yang saja buat berita/khabar angin tu, sebab nak menjatuhkan lelaki tu.. hmm, tak pasti kenapa, tp mybe ada kaitan ngan politik kot..hoho.

Apple Pearl said...

@ Izz Faizah : herm,btul tu Izz..kita just nak bjga2 ja kn...:)

Apple Pearl said...

@ Santri T.P.I.N.I : iyeke..erm,apple pn xpastila jg..kat fb heboh benor psal nii..hehe

xapala ya kak..kta sma2 doakan arwah ya..gmbar tu xpnting,yg pnting kta masih ada memori yg terindah bsma ibu akak..ianya xkan dpat dpdamkan pn..akak sbar ya..:)

Apple Pearl said...

@ Muslihah Mohd Razali : iyala kak..erm..xtau la jg ada kena mngena ke dgn politik nii..xhabis2la..ada2 ja nak mnjatuhkan antra 1 sma lain..huhu..pning nak dfkirkn plak..hehe

syasyajohan said...

btw, sebenarnya rumour je pasal tepung tu.jangan percaya sebab tu nak revenge je...

ni isu perkauman

Ahmad Sabree said...

isu haram n halal ni memang susah nak dipertikaikan... kalau boleh kite kena berjage2 dan berwaspada...
cik apple! lapar lah.. nak apel boleh? hahahaha

Apple Pearl said...

@ syasyajohan : iyeke..kite just nak bjga2 jerr..alahai..knp la dorg nak saling mnjatuhkan antra 1 sma lain ni..huhu

Apple Pearl said...

@ Ahmad Sabree : yup,btoll tuu..hehe..alahaii,lapar kee..laa,kat sini xda apple..esok je la,apple p bli buah apple erkk..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...