Sunday, 5 February 2012

Lukisan 3D | Nampak macam betul jak



hye3 korang:face55:selamat pagi..amacam?sihat hari ni?alhamdulillah kalau sihat yawwhermm,hari ni apple mau kongsi gambar2 lukisan 3D nii..nampak macam betul jakk..tapi sebenarnya lukisan ja punkalau nampak gambar kat atas gayat pulak apple nampak..banyak lagi koleksi lukisan2 3D ni:1:jom layan..zassss


wah,nampak macam betoii ja kan..


ha,ni kalau terjun,mau benjol 1 minggu nii kepala dia..hikhik


mengada je takut..padahal tak tinggi pon.ahaks..


uihh..curam sangat..takut pulak


tak tahu mau cakap apa sudah..hehe


memang hebatla yang lukis niii



haaa..yang nii bukan 3D.tak tahu benar ke dak :face26:

Sekian Wassalam

7 comments:

syasyajohan said...

ppl yang lukis itu semua memang bijak,hebad
yang last tu effect 3d,tak heranleee

Junejune c budak sowt said...

ye lah . mmang nmpak real lha . gyat lha pulak klw ada lkisan 3D kt tngah jlan . rgu2 nk jlan ke x .? ahah

Ahmad Sabree said...

nice ") like ;)
entry yg superb!

Ahmad Sabree said...

nice ") like ;)
entry yg superb!

Apple Pearl said...

@ syasyajohan : hehe..hebat3..:)

Apple Pearl said...

@ Junejune c budak sowt : haha..iya,betul..org pn rsa tkut pulak mau jln klu btul2 ada..:)

Apple Pearl said...

@ Ahmad Sabree : oh yeah!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...