Sunday, 5 February 2012

Salam Maulidur Rasul | Happy Dapat Jumpa Kawan2





Salam Maulidur Rasul Pada umat2 Islam sekalian..:c:..haaa,hari ni sapa yang ada ikut pergi berarakangkat tangan....hihi..apple pon ada pergi..haaa..ramaiii tadi pagii..tengokla gambar kat atas tuuuramaiikan..ada 19 rombongan yang ikut berarak:134:best pulak ikutt..ramai mokcik2 yang ikot..hikhik..kesian mereka,jalan pun kena suruh laju2:face6:apple tak pe la kalau kna suruh laju2,apple memang jalan laju pon..rasa nak potong je mokcik2 tuu..hihi:face64:apple pergi ngan kawan lama apple..BFF la katakan..jarang jumpa,ni ha baruuu jumpa:face38:rinduu sangat dengan dia tawwwakhirnya jumpala juga..dapat juga lepaskn rindu..gosip,gosip,gosip juga yang diceritakan..memang aktiviti bila jumpa,kihkih:face15:kat bawah ni diantara gambar2 kita orang tadi pagi..:face24:



okey,sila merengkan kepala..hihi..sorry,apple dah rotate,tapi tetap macm nii:14:(bajet ayu betull,mengada..haha)ni apple ngan adek BFF apple


Ni pulakk sapa:face14:opkossslaa BFF apple:face55:ngee..rinduuu..sayang ketat2 ngan adek..


Ni pulakk saja nak gambar2 bt kenangan..hihi


miss u:face56:mwah!!! hihi


ni pulak kite ngan diaa..hehe..baju kite sedondon tadii..hehe..baju raya tahun lepas..kihkih..saja tutup muka..muka dah naik minyakk..hahaha..time pulang dah bru dapat bergambar..iyala,time berarak tadi asyik berkepit ngan BFF ja kan sampai pulang..dia pulak terabaii..cowiii..bukannya selalu pun kan..hikhik:face12:

Sekian Wassalam

4 comments:

mira maisara said...

salam malidur rasul :D

Apple Pearl said...

@ mira maisara : salam maulidur Rasul juga yaww..:)

MaryaYusof said...

Salam Maulidur rasul apple :)

Comelnye die!

Apple Pearl said...

@ MaryaYusof : Salam Maulidur Rsul jg kak..eh mna ada..biasa2 aje pon..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...