Tuesday, 14 February 2012

Saya Dapat Kerja!!! | Happynya..^^





Hye3..lamanya tidak update blog..korang sihat:s:Alhamdulillah kalau sihat ya..apple pon sihat(ceh,takdo pon owg tanya hang apple,hikhik)so,ari nii apple nak bagitau korang n korang..pada daddy2,mummy2,kakak2,abg2 n adik2 ku yang tersayang :w: apple dah dapt kerja:face24:eh,apple bukan mau menunujuk yaaa:face3:<<< amboi,ganasnya muka..hikhik..apple just nak kongsi jak kegembiraan nii..walaupun bukan kerja tetap tapi happy dapat kerja..:face18:

Maklumla..apple sebelum ni tak pernah kerja lagsung dekat mana2.waktu lepasan SPM pun takda kerja sebab bapa apple tidak suruh..uh!:face32:tapi sekarang dah boleh..yeay3..lompat3..hikhik:face64:akhirnya takda lar menganggur lagi..hihi(eh,kerja ni sementara ja la..nant dah tamat kontrak,menganggurla balik)tak pa..janji ada pengalaman dalam bekerja itu sudah cukup..wewewewe

Mau tau apa kerja apple tuuu???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
Tadaaaaaaa...jadi power rangers..hikhik


(takmau la join abg2 tambi ni jadi power rangers..hikhik)

Hehe..jangan marahhapple gurau jakla..nantilarr bila apple dah betul2 kerja apple bagitau yaahari pertama apple kerja apple akan post entry tersebut..okey??apple start kerja bulan 3..
bubye..

Sekian Wassalam




10 comments:

Fendy said...

kerja apa tu...hehehe

myrapinky michiko said...

hehe oke la tuh dear cari pengalaman - hee

ecadwinkyasha said...

tahniah dah dpt kerja,even kerja sementara..sebab yg penting pengalaman tue :)

Apple Pearl said...

@ Fendy : hep,biarlah rahsia dahulu.. hikhikhik

# bila dah start keja nant baru gitau..ehehe

Apple Pearl said...

@ myrapinky michiko : betul tu dear..:)

Apple Pearl said...

@ ecadwinkyasha : betul tu cik eca..pengalaman mesti dicari..hihihi :)

Izz Faizah said...

apple ni kan..main2 tau..hahahaa :)
smat lah abg2 tambi tu..:)

Apple Pearl said...

@ Izz Faizah : hihi..sowi..saja mau main2..biar surpraisss nant..wkaka..

#smartkan abg2 tambi tu,hihi

MaryaYusof said...

Tahniah my dear Apple :)

Apple Pearl said...

@ MaryaYusof : oh,makaseh kak marya..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...