Wednesday, 20 March 2013

KOSONG :(

Aiii..apa khabar korang semua?sihatka?harap-harap korang sihat la ya...Apple pun sihat je ni walafiat..Alhamdulillah masih diberikan nafas dan kesihatan yang baik..:face76:
Apple nak kongsi sesuatu dengan korang..yala,walaupun takde orang baca saja nak kongsi jugak kat blog  ni..tak tau nak luah kat mana dah..setiap manusia pasti mengalami kegagalan kan..tak terkecuali apple..isnin yang lepas apple dapat 1 tamparan yang sangat hebat..
Maafkan apple tak dapat nak bagitau apa dia yang membuatkan apple dapat tamparan yang hebat itu..biarlah apple sahaja yang tahu disini..apple rasa down yang teramat..serasa dunia pun ntah kemana..rasa diri,ati,fikiran and everiting blank!!!
Apple merasa terpukul sangat dengan kegagalan yang apple lalui itu..baru kali ini apple merasa terpukul sebegitu..apple tak tau mau cakap apa dah..sedih yang teramat.. mungkin ini dugaan dari ALLAH.apple terima dengan ikhlas.cukupla setakat ni apple menaip..rasa gantung plak kan story ni..apple tak dapat nak teruskan..hati terlalu sebak nowww..
waaaa.. just that's it. i'm not ready actually want to share now.maaf semua..
Wassalam

4 comments:

Cik Tia said...

takapa .. apple kena kuat okey. Allah uji sebab Allah sayang tu :)

Apple Pearl said...

yala..org yang selalu diberi dugaan adalah org yg disyangi ALLAH kan.. :')

Izz Faizah said...

Apple! Ingat iza lg tak? hehe.. Sory lama tak jenguk apple.. Blog pun lama tak update sbb bzy study.. :)

Apple jgn sdih2 k. Semua yg berlaku ade hikmahnye. Iza pun pernah alami kegagalan yg sgt truk tp kte tak boleh cpat ptus asa. :)

Apple Pearl said...

Izzah : eh mesti la ingat..mana bleh lupa ngan blog izzah yg pnuh dgn crita doodle tuuu..hehe..yala,stiap mnusia xpnah lepaskn dripd dugaan Allah..makasih izzah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...