Sunday, 18 December 2011

Yeahh..Jom Pergi Bercuti..

Assalamualaikum

Hye3..yeah,memandangkan apple pun cuti panjan sudah entah berapa tahun lamanya..hikhik,apple mau pergi bercuti with my familyyy

Alaaaaa..bukannya jauh pun apple mau pergi bercuti..pergi KOTA KINABALU ja laaa 
Tak apala,janji pergi bercutikan..apple pun lama sudah tidak round2 tu bandar KK..Syokkk..korang tidak percayabahhh..sapa yang tidak pecaya,minta kena gigit niii :10: hehe..tidak bha..

Oleh kerana member2 blog apple ni paling banyak dari KL ,apple mau cerita sikit la ni kunun ..korang datang sabah,confirm best punya..banyak tempat menarik..diantaranya adalah BANDAR KOTA KINABALU..Disini macam2 ada,persis seperti ASTRO looo.. 

Ish,lebih2 ja apple ni kan..tapi tu larrr..kalau hidup dekat bandar KK tu,kos EKONOMI nya agak tinggi compare dengan BANDAR KENINGAU yang apple tinggal nii ..

Sapa2 yang orang sabah tu,mesti tau kan BANDAR KK tu memang best..hehe

OK la,,cukup untuk perkongsian untuk hari ini..bubye 

SEKIAN WASSALAM






4 comments:

Gen2Merah said...

apple jalan2 juga lah bercuti kat Tawau.. bole saya bawa jalan2 pusing2 bandar ni.. ehehe

Apple Pearl said...

hehe,dekat situ pn apple biasa pergi pn,coz bapa apple mmg org sna..hehe,tapi xda puas round jg la di tawau tu,hikhik

aleen aiden said...

aaa nak ikut nak ikut!!nak ikut gi kk!!hu3

Apple Pearl said...

aleen aiden : alololo..nak ikut erk..marila p sabah,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...