Saturday, 17 December 2011

Alahai..shoutmix dah mula bayar..


Assalamualaikum

Alahai..awal pagi lagi tadi hujan .Tak apa..tu kan rahmat..bagusla juga hujan,sejuk juga 
Haip,keluar dari tajuk sudah niiii  hehe

Bukan tu lar yang apple mau cerita..MENGENAI TAJUK UTAMA DI ATAS tuuuu, korang pun mesti sudah tau kaaaaan(ya,ya,ya,ya,tauuu bah!!) ehehe..

Tahun depan ianya akan mula berbayar..fuh,nasib apple ada 2 chatbox. 
Jadi,1 jak lar kena gunaaaa..muehehe..tapi,SHAYANG pula mau buang..TAPI!!! sayang pulak DUIT kalau mau bayar 

Sooo,mau tak mau,kenala juga buang ya..korang plak bila mau buang shoutmix tuu??meh la buang sama2..
bye!!

SEKIAN WASSALAM



4 comments:

Fendy said...

buang je...nt fendy pon nak buang...eheh

Apple Pearl said...

ya,sudah apple buang niii,hikhik

aira shahira azmi said...

apple..aira suke pic2 apple..ni personal pic kn?edit dkt mne?kongci2 la ckit..hehe

Apple Pearl said...

@ aira shahira azmi: gambar yg besar tu ke aira??kalau apple selalu edit dekat meitu..nak kena download dlu tu..nant apple bg link dkat shout aira ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...