Wednesday, 11 January 2012

Berat badan ni macam naik ja..





Hye3..korang apa khabarharap sihatla hendaknye yaww..hihi..berapa hari nii agak malas nak update blog bukan apa..cuma tiada idea mau update apa tambah lagi sekarang apple dekat rumah jaa..so,kerjanya korang tau la kan apanopsalah3..bukan asyik tidur makan ja tauuu  apple makan tu,makan jugaaa..tapi apple belajar memasak juga..mau tambah kemahiran..yala,daripada buaang masa tak tentu pasal mau memboroikan perut ja,baik belajar masak kan???sedap juga nanti laki apple makan masakan apple.(wakaka..ni dah melalut dah niii)

Semenjak dok rumah ja cuti berpanjangan ni,makan langsung tidak controll yala,mau kenyangkan perut punya pasal,tak hirau la semua tuuu  tapiii,daripada tak risau tu,sekarang nii sudah jadi risauuu..waaaa..rasa badan nii dah naik 10kg jaa..(nampak sangat nipunyeee,haha) eh,tiadala sampai 10kg..hahaha..mungkin ntahla brapa kilo.. ni ha,pipi ni macam nak jadi bun kacang dah..hahaha..so,apple rasa mau buat jadual larrr..mau jogging..kita nii kena bersenam jugak,baru la sihat dan cergas walaupun dok kat rumah jaaa..so berfaedah jugakk kan..betul tidak(betul3)

Oklarr..apple bukannya apa..apple tidak maula gemuk mahupun kurus..seeloknya,apple mau sederhana ja..tidak kurus tidak gemuk..hehe..bulan 12 tahun lalu apple ada cek berat apple juga..43kg..sekarang nii  tidak tau berapa sudah..hehe..nanti mau cekk niii okeylarrr..mau tidurr dulu larr..bye..

Sekian Wassalam

9 comments:

Izz Faizah said...

hikhik...comey lah tu pipi mcm bun kacang..:)

Apple Pearl said...

ehhh,mana ada comelll,hahaha..tidak mauuu..hahahaha

TeacherNurul said...

its okay about gaining weight, beautiful inside is what we need :)

Razz said...

apple masak sedap ker?hihi..

Apple Pearl said...

TeacherNurul : yup.btul3 tu...heheheh

Apple Pearl said...

Razz : Eh,mestilarrr sedap..;p

aira shahira azmi said...

whoa~ringannye..tggi brape?

Kancil 8349 said...

apapun jaga kesihatan..hehehe

Apple Pearl said...

aira shahira azmi : hehe..ringan ke tuu..:P tggi apple 154 ja..:( tak tggi pn..hikhik


Kancil 8349 : yes,baik cikgu..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...