Tuesday, 17 January 2012

Kata mau diet..






aishh..makanan dalam gambar ttuuu nampak sodappp jaaa  okey,entry sebelum nii apple ada postkan yang berat badan apple naikkk yuppp..memang naikkk  baruuuu tauuuu..sapa suruh makan ikut suka atiii jaaa..makan sampai tak ingat duniiaaa  huhuhu..nak buat macam mana..perut rasa kenyang,tapi,mulut rasa nak makan..korang penah alami macam tuuu ka

niiii la yang susah niii..banyak betulll godaan setan yeeee..<<<eh,ni bukan setan,niii Ghost :face50: tuuu sebenarnya dari diri sendiri je nak controllll..tapi,hati niii tidak kuattttt plak ..asyik mau makannnn ja..mau melantakkk jaaa..aish,apa mau jadi dengan kau nii apple :face30: kalau time makan,nasi sepinggan kalah gunung kinabalu tuuu nauzubillah..(nampak benor nipunye yeee apple,ahaha) eh,gurau jeeee..tak la setinggi ituu..kira penuh jg satu pinggan tuuuu..:face12:





Dialog

perut apple : krok,krok,krok..dum,dam,dum,dam..ting,tong,ting,tong..

apple : eh lapar la pulakkk..mau makan laaa...eh,nak makan sikit jak la..nak ramping mesti makan sikittt..eh,tambah lagi sikit la..eh,nampak sikit sangat niii..tambah lagiii la...




hahaha..sikit punya sikittt...tinggila segunung nasi apple..:face64:nampak sangat tak boleh nak controll..lama2,arrr biarlaaaa...apple makan banyak,tiap2 petang apple bersukan juga..apple jogging tauuuu tiap2 petang..haha..dah jadi atlit niii(ish,mengada betulll si apple niii,haha)

Herrrmm..so,sekarang apple tak kisah sangatla dah pasal berat badan niii  buat pening ja nak difikirkan..peduliiiikan semua tuuu..jangan terlampau obesitiiiii sudahhh..hihihi

okeylaaa..makasih yang sudi membaca entry niii..maaf terlalu banyak merapu  ape2 pun jom apple belanja korang makan..sedap2kan makanan kat bwah niiii 



sekian wassalam

7 comments:

Gadis Gingsul said...

eat during that time you are hungry, and many people who want to eat can not eat,,,^^^

KizZ said...

apple dh kurus xyah diet...heee..

dear, klau cnfrm nk baju ashley, isi form ye dkt bwh tu...

Apple Pearl said...

Gadis Gingsul : yeah3...you are right...:)


KizZ : yeah..apple confirm nak beli baju tuuu..dah lama cari n nak belii..tapi kali niii apple dapat pun..hihihi..dah isi dah..:)

Gen2Merah said...

ehehehe.. org pempuan kena rajin2 diet tau... nanti takda org lelaki suke... ehehehe.. gurau..

selamat malam apple

Apple Pearl said...

Gen2Merah : eh..ada jugalarr..kalu ati baik n semuanya baik..xda kira rupa paras,org llaki suka juga tau..xda tgok body2 niii..hikhikhik..

selamt malam juga cikgu..;p

Izz Faizah said...

hehehe..tayah fikir lah pasal brat badan..dah comel dah tu...:) apple, sdaplah gambar kat atas tu.. ape tu? kek??

Apple Pearl said...

hehe..tak nak fikir pn..tapi terfikir jg ni balik2..hikhikhik..yup,kek koottt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...