Friday, 6 January 2012

Dulu masa sekolah sebok nak update..sekarang..




Hurmm..boring sekali..huhu..tiada idea mau story dalam blog niii :3: apa lagi sekarang apple berkurung jak dirumahh  mau kerja plak, mau kerja dimana:x: apple okey jak mau kerjanya dimana..tapi mak  apple and bapak apple tidak bagi kerja yang sampai malam.  apple teringin mau kerjaaaaa belum ada pengalaman lagi nii kerja dimana2  tidak apala..jadi SURI RUMAH pun okey jugak..ada jugak pengalaman bila kahwin sudah nanti 

Sekian Wassalam

4 comments:

Izz Faizah said...

hehe..sian apple..
blaja la masak kek kat umah..hehe

http://izzcikcokelat.blogspot.com/2012/01/silent-friday-bersenam-untuk-kesihatan.html

Apple Pearl said...

Izz Faizah : hihi..sekarang ni tengah belaja masak2 la ni..kek belum lagi belajar..kek batik ja baru pndai buat,hikhik :)

capt. keon alhan said...

senasib la kita....sekarang ni dok umah tambah lemak tepu aje...

Apple Pearl said...

capt. keon alhan : kesian kita kan..huhu..ala,gemuk la tidak lama ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...