Wednesday, 1 February 2012

Saya Mahu Belajar Buat Doodle





Hye3 korangsihat harii nii:s:ok,bagus kalau sihat..apple pon sihat juga..:73:haaa,harii nii apple mau cerita yang semalam apple ada buat doodle..gila,sakit benor tangan apple ni sekarang sebab buat doodle tuuyalaaa..tangan apple nii keras..kalau guna pensel ja lukis dekat kertas senang laa..ni guna mouse,mak aihhhhikhikhik

Okey,mau tengok doodle applehaiipppyang gambar kat atas tuu bukan apple yang buat okeyy..apple tak sehebat ituu:face54:hehehe..okey,meh lihat dekat bawah nii doodle apple yang comot gilaaa..


nii doodle pertama yang semalam apple try buatt..agak selekehkann..tak cun lagii..memanglarr..hikhikhik:face64:

Dann yang nii pulak apple buat lagi kali kedua supaya nampak kemas sikit..:face57:
okey,nii ja yang apple nak kongsi harii nii..bubye..:face55:

Sekian Wassalam



8 comments:

ecadwinkyasha said...

boleh improve lagi ne dear :)

Apple Pearl said...

@ ecadwinkyasha : okey3..hehe..makaseh akak sudi komen..:)

aira shahira azmi said...

doodle 2 pe functionnye ye?

sitihanisahali said...

ala comel nye doodle :)

Kancil 8349 said...

makin banyak percubaaan makin kreatif hasil kita

Apple Pearl said...

@ aira shahira azmi :apple guna paint tool sai jaa..sebab kalau guna photoshop bnyak function..agak susah..hihi

Apple Pearl said...

@ sitihanisahali : eh,betul ke comell..eh malunya..hihihi..makaseh..:)

Apple Pearl said...

@ Kancil 8349 : ya,betul tuuu cikgu..hihi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...