Friday, 24 February 2012

Allah Selamatkan Saya :)


Hai korang..terima kasih pada yang sudi membaca entry ini..dikesempatan ini apple mengucapkan syukur kepada ALLAH kerana telah memberikan apple kehidupan sehingga apple berumur 20 TAHUN..syukur yang teramat apple masi bisa bernafas apabila bangun daripada tidur..tepat pada pukul 12 pagi apple sudah pun berumur 20 TAHUN..

Ya ALLAH..apple seakan tidak percaya..umurku sudah mencecah 20 TAHUN..apple telah pun menjadi orang dewasa(tapi perangai still macam budak2,uhuk3..terbatuk pulok,hihi)walaupun merasa tidak percaya,apple kena percaya..:face5:kek :44: dekat atas tu,apple yang buat taw..:face71:yala,just untuk apple je..sekadar memandang..kenyataannya takda kek pon..ehehe..kek dalam alam maya pun jadi la..haha..yela,apple ni dah tua,tak payahla kek2 segala bagai tu lagi..ehehe..mak apple bapa apple beli kepsi je makan ngan nasi tu pun jadi laaa..ehehe..

:face54:psstt,korang pulak bila hari jadiiimeh kita jamu selera sama2 kek dekat bawa niii..jom3..hehehe

  

Sekian Wassalam

5 comments:

Feenas Sya said...

hepi birthday ..
may allah blessed you ..

Cik Chokie said...

Selamat Ulang tahun apple :) hee miza 21 11 . lama lagi

adibbbb said...

aww.
happy birthday apple :)
may Allah bless you through out life and after .
*muahmuah* haha. gedik :3

aira shahira azmi said...

hepy birthday kak apple!!!

Apple Pearl said...

Feenas Sya , Cik Chokie , adibbbb , aira shahira azmi : TERIMA KASIH SEMUANYA..hehe..apple syg korang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...