Tuesday, 28 February 2012

Happy Anniversary Haira !!!

(gambar ni ditangkap kat pantai Tanjung Aru kota kinabalu..rindu pulak saat2 tu :))




Wah,sedar tak sedar,hari ni genap sudahla 6tahun hubungan kami..tak percayapergi tengok kat bawah blog nii,dah tercata 6tahun tepat ok..hehe.kemarin gaduh2 1 hari setengah tak layan..sms pon takda..yala,masing2 ego tinggi..hik3..pasal apabiarla rahsia..kuang3tapi tadi dah settle.apple wish anniversary..boleh pulak dia lupa ya..:face33:haha..apple mengerti,dia agak sibuk semenjak dua menjak tiga menjak niii(banyakla kau punya menjak ya,hi3)tak apa..tahun depan masi ada,kalau lupa juga,tahula apple mau buat apa..haha..semoga hubungan kami berkekalan hendaknya..

Sekian Wassalam

2 comments:

Gadis Gingsul said...

tahniah dear...kelak jadi couple yg sakinah mawaddah warahma amien...

Apple Pearl said...

@ Gadis Gingsul : Terima kasih gadis..Amin..begitu juga dgn gadis..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...