Friday, 19 July 2013

TUTUP BLOG???


Hai korang..wah,lamanya tak buka blog ni.rindu sangatttt..ok apple memang busy sangat2 bila dah kerja ni..dan apple sangat penat3..kadang apple kena ikut my bos outstation..hermm,kadang malas juga nak ikut.

Okey,berbalik kepada tajuk post ni.Apple sebenarnya rasa bersalah nak padam blog ni.sayang sangat2.Walaupun sometimes je baru buka..Apple nak tutup blog ni pun bersebab.Sebab apa apple?????Arghhhh...streesss sebenarnya fikir pasal ni..Kan sekarang apple dah tunang..(ehhh jap,korang xtau ke?mesti tak baca entry apple yang sebelum2 ni kan???hikhik)  

Okey apple sebenarnya dah tunang..apple belum update lagi yang apple tunang tu.maklum la busy yang teramatkan..huhu..nant ada masa apple update yee..

reason apple nak padam blog ni sebab tunang apple tak tau pun yang apple ada blog..huhu..dia sebenarnya tak suka kalau apple berblog ke apaka..why???i dont know..macam mana ni.. :(
Ok otak dah blur..tak tau nak cakap apa..

1 comment:

tenku butang said...

done follow sini no. 234
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...