Thursday, 21 November 2013

New Life ♥♥♥

Hai korang apa khabar? Ohagak lama daku meninggalkan blog ini..oleh sebab2 tertentu...heheh..
Heip!!! Berbalik kepada tajuk. What u mean new life????!!! Oh what..tell me, tell me..hihi btw apple sudah pun bernikah dan sah menjadi isteri kepada seorang jejaka yang berani menyunting diri ini menjadi bunganya..*eiseh ayat tak blahhhhh..hahaha
Who jejaka tuu..who, siapa, siapa..amboiiii!! Heheh..
Im wifey nowww! I cant believe!! Usia perkahwinan kami pun susah 100 lebih hari..Alhamdulillah.
Saya memilih untuk berkahwin awal.dan itu adalah pilihan tepat saya..i dont care what people saying about me..it me.n only Allah can judge me.Dripada dpt dosa keringkn..baik buatkan ianya halal..xgitu.. hehe..apa yg apple melalut ni..opsss sorry okey.hehehe..okey kisah perkenalan apple dan suami apple, apple dah pernah storykan..klu blum bca bleh la nengok post2 apple yg sudah2 tu ya..skg ni biar kita story plan2 ok..biar gambar yg berbicara..wihiiii.. ♥ 
(Start from e-day)


ni gubahan apple ngan mak apple sendiri tau..putih merah mekar gitu taw..haha


ni la apple..simple je kannn..


apple ngam mak tersayang apple..


kawan dunia akhirat apple mmg xramai apple jemput.. :)


sesi berpantun nak meminang anak orang..yeahh aku kena pinang..ihiks..


bakal mak mentua nak sarungkan cincin..awww





ni hataran dari pihak bakal suami apple


haaaa yg ni kalau bab2 makeup memamg dia teror..diala yg makeup kan apple waktu tunang apple..

okay la..rasanya cukupla sampai sini.Gambar memang tak banyak mana pun..sebab waktu tunang buat simple je..family2 n kwan2 yang rapat ja datang..sorry tau lambat masuk gambarr..nantikan pulak gambar nikah and wedding apple nant..hihihi

bubye..

3 comments:

yana said...

Ohhh serius dah kahwin? :O bestnyaaa

Apple Pearl said...

yana : yepss..serious sngat..hehe

Tia Fatihah said...

alhamdulillah ... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...