Thursday, 19 January 2012

Hari Ini Saya Penat




Yuhuuuu..korang sihattkaaa:c:syukur alhamdulillah kalau korang sihattt yaaa..okeyy,sudah 2 harii apple tidakk buka laptop dan hariii niii apple sangat,sangat,sangatttt penat:face36:(amboi!banyak la sangat2 hang naaa..hihihi)sekarang pun mata dah layuuu mauuu tidur di atas katill ku yang usang iniii 

Maaappp banyak merapuuuu peace yoooo,hihihi..apple tak buka laptop 2 hari berturut2 niii sebab apple pergiiii  apple pergiii manalupaaa plakkk:face33:heheh..gurauuu okey..apple sebenarnya pergii ikuttt myyyyy..eh,malu pulakkk,:face71: eh,tiada malu3 yaaaa kalau mau berkongsiii cerita,hihihi..takdelahh..apple just ikut ja boyfiee apple pergi sukan sekolah dia katt kompleks sukannn..saja,takde buat apa2 kat uma kan..so,dia ajaklaaa.. boleh juga berkenalankan dengan kawan2 dia yang cikguuu tuuu..hehe<<eh,tetiba plak ada jambu..hihihi

Jadi sukan sekolah dia dalam masa dua hariii niii busy betulll..tugas apple gambar2 je apa yang patuttt..hihi..jadi juru kamerala kononnya  lalalala(tapujiiii)..mau tengokkk gambar2 yang apple take tuuu,mau tengok,tunggu entry seterusnya yaaa..apple penat mau tidurrr..tidak larat mauuu upload sekarang and menungguu..okla...bubye..tunggu tawww 

Sekian Wassalam

7 comments:

Mr. Amer Asyraf said...

akak ikut by akak erk.. huhuhu... rindu akak...

ArulchelseA said...

penat bawak2 rehat...

Izz Faizah said...

hehehe...cian apple penat...
eh, kim salam kat boyfie tu...
hahaha...gwau je..:)

Apple Pearl said...

@ Mr. Amer Asyraf : iya,ikut2 saja..hihi..ok,nant akak follow :)

@ ArulchelseA : ok bos,rehat sudahh niii,hehehe

@ Izz Faizah : hehe,boleh ajee..nant apple sampaikan..;)

Gen2Merah said...

rehat2kan lah minda dan diri ya.. kalau penat segalanya tak jadi.. perlukan cas semula tu.. jom tido.. ehe

aina miswan said...

hhehehe , follow sini. berehat ye =)

Apple Pearl said...

@ Gen2Merah : ya,betul3 tuuu..hehejom tido ramai3..hihi

@ aina miswan : okey..makasih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...