Friday, 20 January 2012

Hari Ini Saya Tidak Penat Lagi




Hye semuanya,korang sihattt:s: syukur alhamdulillah jika sihat yaaa:1:amboiii,tajuk entry nii lebih kurang sama ja kan macam tajuk semalam:11:yalaaa,semalamkan penat,so hari ni tidakk penat sudahhhhokeyyy,apple janji mau bagii bagii tengok gambar2 yang apple take semalamkannnn:131: maap yaaaa...gambar apple tidak upload semuanyaaa:face4:sebab line sekarang nii tidak okeyyy,slowwwwwww betull:face36:okeyyy,jom layan gambar2 kat bawah niii..zassss

(bersama anak2 murid SK BUNSIT KENINGAU)

Haa..gambo kat atas niii,dorang tengah ready nak gi kawad pertandingan,tapi sempat lagi yoo bergambo2,


niii plak mau mullaaa sudahhh,nebeeesssss abessss niii,:face16:


bersama guru2 SK BUNSIT yang semuanya mesra2..like BOB MESRAAA,awww:face18:(eh,telabihh sudahh,haha)eh,ada Matulaii sanaaaa,hihi


niii pula sapaaopkossssslaaa,sapahihihi my tetttttt :face35:

okeyyylaaa..sikitt ja gambar dapat apple uploaddd..:123:makasih sebab korang sudi mau baca entry apple niiisemogaa rasa terhiburr..bubye..

Sekian Wassalam

5 comments:

ArulchelseA said...

tk penat..g buat keja..

ArulchelseA said...

kih kih kih

Apple Pearl said...

@ ArulchelseA : alamakk..malam sdah niii..masa untuk tidoo,esok baru bt keja :p hihi

Kancil 8349 said...

wah....keningau....Kancil pernah datang ke stadiumnya nie...tahun 1995....rindunya nak datang ke sana lagi...

bestnya bersukan

Apple Pearl said...

@ Kancil 8349 : wah..lama sudah tuuu kann..hehe..sekarang banyak perubahan sudah..sebab disini jadi tuan rumah untuk sukan SAGA tuuu...hehe..meh la dtg kningau mlawat2..:):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...