Saturday, 21 January 2012

Pagi2 korang suka layan apa time breakfst??





Yeayyy,selamat pagii dan selamat sejahterahhhkorang sudah sarapan pagiikabagus3 kalau sudahhh:1:haaaa..sekarang kita storyy mengenaii tajuk entry nii plak.korang suka layan apa time sarapan sambil2 makan tuuu?? ermmm korang suka tengokk kartunn tak:s:hehe..sukabagus3..kalau suka sama la kitaaa:face20:

Korang suka tengok kartun apaaa??kalau apple,apple suka tengok kartun SpongeBob SquarePants..apple suka tengokkk si patrick tuuu,hahaha..gaya dia slumber badakkk ja kan..suka tengok lawak dorang:face2:


hermmm,selain tuuu,apple suka tengokk kartun Boboboi..best cerita tuuu..macam Upin Ipin jugaaaa..tapi paling lawak kat dalam cerita kartun tuuu si Gopallllll,hihihi..keja diaaa laparrr ja...:11:


kartunn yang lainn pulak lagiii kartunn Flapjack..budakkk nii kerja diaaa mengembara nak cari gula2 ja..besttt cerita nii,apple suka tengok si flapjack tuuu,kecik2 nak jadi kapten lanun sudahhh..tapi bukan cari harta karun,dia cari pulau gula2 pulakkk..hikhiktapiii..kartun tak pernah dah main kat dalam tv..entahla kenapa..rindu sangat nak nengoknye..:face59:

yang benda biru yang pakai topi tu nama dia Kapten Knuckles..yang paus tuu pulak Bubbie,yang budak kecik tu pulakkk,tu la dia Flapjackk...hehe

tomeyyyykannn diaaa:face55:

okeylaarrr..ni jaa yang apple nak kongsii pagi2 nii..hehe..korang pulakk minat nengok kartuuun apa

Sekian Wassalam

p/s: pssttt,besar sudah pun mau masuk umur 20 masi tengok kartunnn,hikhik

5 comments:

Mr. Amer Asyraf said...

Asyraf kan.. pagi2 tengok Dragon ball kat Astro Ceria.. huhuhu Tadi kat Max cinemax Cite best gak.. huhhu.. semua layan... hakhak..

Kancil 8349 said...

kalau kancil dua perkara je...main game komputer ataupun berblogwalking...

Apple Pearl said...

@ Mr. Amer Asyraf : ahaaa,akak pun ska tengok kartun dragon ball..bestkan 2 kartun..



@ Kancil 8349 : hehe..ok juga tuuu men gamee..:):)

Izz Faizah said...

hehee..apple..izz ske tgok cite barbie..hakhakhak..slalu cuti kan ada rapunzel la ape lah kan..ish2..cm bdk2 izz ni..:)

Apple Pearl said...

@ Izz Faizah : haaa..barbie pn siokk jg..hihi..cantik2 semua gaun dorangkn..repunzel yg rambut dia pnjangkn..mmg best cerita tu..ala..tak kira usia kalau nak tengok kartun..apala salahnya kan..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...